Hvorfor ansætte en Leder for reaktion på hændelser med TeamSecure?

Leder for reaktion på hændelser - staffing

Leder for reaktion på hændelser

Incident Response beskriver den proces, hvormed en organisation håndterer et databrud eller et cyberangreb, samt den måde, hvorpå organisationen forsøger at håndtere konsekvenserne af angrebet eller bruddet ("hændelsen"). Målet med denne proces er at håndtere hændelsen på en effektiv måde, så skaden begrænses, og både genopretningstiden og omkostningerne holdes på et minimum.

En incident response manager fører tilsyn med et team af it-professionelle, der reagerer på cyberangreb, netværksindbrud og computerforbrydelser. Ansvaret består i at lede sikkerhedspersonalet, når de undersøger sikkerhedsbrud og gennemfører modforanstaltninger.

Som incident response manager skal man have teknisk ekspertise inden for mindst to af følgende områder: Windows-disk- og hukommelsesforeknik; Cloud Operations and Engineering; Network Security Monitoring (NSM), analyse af netværkstrafik og loganalyse; Cloud Operations and Engineering; Unix- eller Linux-disk- og hukommelsesforeknik; statisk og dynamisk malwareanalyse; MITRE ATT&CK.

Anvendt viden er et must i et script- eller udviklingssprog (f.eks. Python).

Stigende efterspørgsel efter Leder for reaktion på hændelser på Danmark

Det globale kapløb om rekruttering af højtuddannede Leder for reaktion på hændelser er blevet intensiveret og skaber mangel på markedet, især på Danmark. Hos Team Secure har vi specialiseret os i at identificere topmedarbejdere inden for cybersikkerhed og matche dem med de rette job. Vores personaleprofessionelle er i stand til at trække på en stor pulje af højt kvalificerede og erfarne Leder for reaktion på hændelser kandidater, og på baggrund af vores erfaring inden for sikkerhedsområdet er vi i stand til at vurdere en potentiel kandidats færdigheder, kvalifikationer og erfaring for at levere en perfekt egnet kandidat til vores kunder.

Stigende efterspørgsel efter Leder for reaktion på hændelser på Danmark
Hyr en Leder for reaktion på hændelser - staffing

Vores mennesker er vigtige

En blomstrende virksomhed har brug for blomstrende medarbejdere. For os hos Team Secure betyder vores medarbejderes sundhed og velvære noget; vores medarbejdere bidrager ikke kun til væksten i vores organisation, men bruger samtidig deres færdigheder, viden og talenter til at opnå personlig tilfredsstillelse.

FAQ

Er der nogen forudgående rekrutterings- eller kontraktmæssige omkostninger, når man ansætter en Leder for reaktion på hændelser med Team Secure?

Ja. Vi kræver et indledende depositum, som vil blive anvendt som et kredit på din første faktura, når du ansætter din Leder for reaktion på hændelser. Hvis du beslutter dig for ikke at gå videre, vil dit depositum blive refunderet fuldt ud.

Hvordan kommer jeg i gang? Hvordan ansætter jeg min Leder for reaktion på hændelser ressource?

Vi har gjort denne proces så enkel som muligt, alt du skal gøre er at gå til https://order.teamsecure.io, bare udfyld formularen, og en af vores eksperter vil skrive tilbage til dig inden for 24-48 timer for at få din konto oprettet. Så nemt er det!

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi arbejder primært med bankoverførsler og arbejder typisk i følgende valutaer : EUR, CHF, USD og GBP. For mindre beløb accepterer vi dog betalinger med alle større kreditkort.

Kan jeg Leder for reaktion på hændelser arbejde fra vores virksomhedskontorer?

Ja. Udstationering af Leder for reaktion på hændelser personalepå stedet Leder for reaktion på hændelser er muligt efter anmodning. Alle Team Secure-medarbejdere har det sidste ord i forbindelse med flytning, da vores specialisters trivsel er en topprioritet for os.

Alle justeringer af leveomkostninger og flyttegebyrer overføres til kunden. Vi anbefaler denne form for arrangement for perioder på 3-6 måneder. Klienter, der ønsker langvarig flytning på stedet, anbefales at give Team Secure besked på forhånd, så vi kan ansætte specifikke Leder for reaktion på hændelser kandidater, der søger flytning.

Hvorfor tillader I ikke at Leder for reaktion på hændelser arbejde hjemmefra eller på afstand?

Da Team Secure er et sikkerhedsfirma, er vi kendt for at være strenge med hensyn til, at vores medarbejdere skal følge de interne protokoller og sikkerhedsretningslinjer, lige fra adgangskontrol til opbevaring af dokumenter og kode, der vedrører vores kunders intellektuelle ejendom (IP). Fjernarbejde og freelancearbejde er et godt koncept, men vores kunder, især Fortune 500-virksomheder og regeringer, er meget opsatte på at sikre, at deres intellektuelle ejendomsret Leder for reaktion på hændelser beskyttes.

Hvor meget skal jeg budgettere for at ansætte en Leder for reaktion på hændelser med Team Secure?

Vi startede Team Secure med et mål for øje: at tilbyde top cybersikkerhedstjenester til vores kunder og opbygge et fællesskab af cybersikkerhedsspecialister, uanset hvor de befinder sig. Vi rekrutterer og ansætter din Leder for reaktion på hændelser direkte, på dine vegne. Vi betaler alle ansættelsesskatter og beskæftigelsesbidrag til staten. Problemfrit for dig. Intet kompliceret papirarbejde, intet administrativt bøvl for dig. Simpel økonomi kan man sige.

Der er stor efterspørgsel på markedet efter Leder for reaktion på hændelser, og der er ikke nok Leder for reaktion på hændelser til alle, og derfor er priserne høje i hele verden.

Hvem ejer de juridiske rettigheder til det værk, der er skabt af min Leder for reaktion på hændelser?

Du, kunden! Vores team arbejder direkte for dig, og efter fuld betaling er alle IP-rettigheder, produkter og kode produceret af Team Secure din ejendom.

Hyr en Leder for reaktion på hændelser

Sikkerheden i din it-infrastruktur bør være din højeste prioritet. Tag kontakt med os.