Hvorfor udføre en Ansvarligt Afsløringsprogram analyse med TeamSecure?

Vores mennesker er vigtige

Ansvarligt Afsløringsprogram

Ansvarlig offentliggørelse er en model for offentliggørelse af sårbarheder, hvor en sårbarhed eller et problem først offentliggøres efter en periode, der giver mulighed for at udbedre eller reparere sårbarheden eller problemet. Vores team af eksperter har erfaring med at arbejde sammen med vores kunder for at identificere sårbarheder og rapportere dem til deres udviklingsteam med henblik på en nødløsning eller udvikling af en løsning. Ved at samarbejde med os beskytter du dine systemers sårbarheder mod at blive offentliggjort, før du er klar til at implementere en rettelse.

Sikring af verden af i dag og i morgen

Mens andre blot bekymrer sig, sikrer vi verden af i dag og i morgen på Danmark og andre steder. Sikkerhedssårbarheder forstyrrer konstant virksomheder og medfører enorme omkostninger. En del af vores mission som virksomhed er konstant at analysere de nyeste sårbarheder og hackertrends og -metoder for bedre at forstå, hvor den næste trussel kan komme fra.

Sikring af verden af i dag og i morgen
Vi startede med en simpel observation

Vi startede med en simpel observation

Flere og flere virksomheder investerer i og er afhængige af digitale aktiver. Det bliver stadig mere kompliceret og tidskrævende at holde sig ajour med alle teknologier. De fleste virksomheder på Danmark har simpelthen ikke ekspertisen internt eller tid og knowhow til at rekruttere de cybersikkerhedsressourcer, de har brug for. Vores mission hos Team Secure er enkel. Opdage, ansætte og fastholde de bedste cybersikkerhedstalenter. Dette giver vores kunder mulighed for at forblive fokuseret på deres kort- og langsigtede projektmål og ikke bekymre sig om sikkerhedstrusler.

Har du brug for hjælp med Ansvarligt Afsløringsprogram?

Sikkerheden i din it-infrastruktur bør være din højeste prioritet. Tag kontakt med os.