Hvorfor udføre en Overholdelse og rådgivning analyse med TeamSecure?

Vores mennesker er vigtige

Overholdelse og rådgivning

Organisationer på Danmark skal overholde et stadig strengere sæt af regler og sikkerhedskrav, samtidig med at de skal håndtere den komplekse udfordring med cybertrusler. Hos Team Secure rådgiver vi vores kunder om relevante love om beskyttelse af personlige oplysninger og lovkrav, hvordan man udvikler og implementerer systemer og kontroller, der er i overensstemmelse med reglerne, og som mindsker interne og eksterne sårbarheder.

Sikring af verden af i dag og i morgen

Mens andre blot bekymrer sig, sikrer vi verden af i dag og i morgen på Danmark og andre steder. Sikkerhedssårbarheder forstyrrer konstant virksomheder og medfører enorme omkostninger. En del af vores mission som virksomhed er konstant at analysere de nyeste sårbarheder og hackertrends og -metoder for bedre at forstå, hvor den næste trussel kan komme fra.

Sikring af verden af i dag og i morgen
Vi startede med en simpel observation

Vi startede med en simpel observation

Flere og flere virksomheder investerer i og er afhængige af digitale aktiver. Det bliver stadig mere kompliceret og tidskrævende at holde sig ajour med alle teknologier. De fleste virksomheder på Danmark har simpelthen ikke ekspertisen internt eller tid og knowhow til at rekruttere de cybersikkerhedsressourcer, de har brug for. Vores mission hos Team Secure er enkel. Opdage, ansætte og fastholde de bedste cybersikkerhedstalenter. Dette giver vores kunder mulighed for at forblive fokuseret på deres kort- og langsigtede projektmål og ikke bekymre sig om sikkerhedstrusler.

Har du brug for hjælp med Overholdelse og rådgivning?

Sikkerheden i din it-infrastruktur bør være din højeste prioritet. Tag kontakt med os.