Hvorfor udføre en Træning og opmærksomhed analyse med TeamSecure?

Vores mennesker er vigtige

Træning og opmærksomhed

Hackere udvikler hele tiden deres metoder og teknologier, og derfor skal din virksomhed altid opgradere sin uddannelse i cybersikkerhedsbevidsthed som en integreret del af virksomhedens informationssikkerhedskultur.

Dine medarbejdere er din første og primære forsvarslinje mod onlinekriminalitet, så din sikreste investering vil være at udstyre dem med den viden og de færdigheder, de har brug for til at beskytte sig mod kriminelle elementer. Hos Team Secure har vi udviklet uddannelsesprogrammer baseret på virkelige angrebssimuleringer i overensstemmelse med de seneste kriminelle tendenser, og vi behandler emner som: hvordan man opdager røde flag, forsvarsprocedurer og hvordan man udarbejder en effektiv plan for reaktion på trusler.

Sikring af verden af i dag og i morgen

Mens andre blot bekymrer sig, sikrer vi verden af i dag og i morgen på Danmark og andre steder. Sikkerhedssårbarheder forstyrrer konstant virksomheder og medfører enorme omkostninger. En del af vores mission som virksomhed er konstant at analysere de nyeste sårbarheder og hackertrends og -metoder for bedre at forstå, hvor den næste trussel kan komme fra.

Sikring af verden af i dag og i morgen
Vi startede med en simpel observation

Vi startede med en simpel observation

Flere og flere virksomheder investerer i og er afhængige af digitale aktiver. Det bliver stadig mere kompliceret og tidskrævende at holde sig ajour med alle teknologier. De fleste virksomheder på Danmark har simpelthen ikke ekspertisen internt eller tid og knowhow til at rekruttere de cybersikkerhedsressourcer, de har brug for. Vores mission hos Team Secure er enkel. Opdage, ansætte og fastholde de bedste cybersikkerhedstalenter. Dette giver vores kunder mulighed for at forblive fokuseret på deres kort- og langsigtede projektmål og ikke bekymre sig om sikkerhedstrusler.

Har du brug for hjælp med Træning og opmærksomhed?

Sikkerheden i din it-infrastruktur bør være din højeste prioritet. Tag kontakt med os.