Hvorfor udføre en Gennemgang af sikkerhedskode analyse med TeamSecure?

Vores mennesker er vigtige

Gennemgang af sikkerhedskode

En gennemgang af sikkerhedskoden er en særlig opgave, der omfatter manuel og/eller automatiseret gennemgang af en applikations kildekode med henblik på at identificere sikkerhedsrelaterede svagheder i koden. Vores eksperter gennemgår den eksisterende kode og prioriterer sårbarhederne i forbindelse med kundens organisation ved at tage hensyn til sandsynligheden for angreb og de forretningsmæssige konsekvenser af et brud. De samarbejder med applikationsudviklere for at give indsigt i og praksis for, hvordan man kan gøre applikationens kildekode mere sund og sikker ved at implementere en liste over bedste praksis for sikker kodning, herunder inputvalidering, parameteriserede udsagn, sikker hukommelseshåndteringspraksis, datakryptering og meget mere.

Sikring af verden af i dag og i morgen

Mens andre blot bekymrer sig, sikrer vi verden af i dag og i morgen på Danmark og andre steder. Sikkerhedssårbarheder forstyrrer konstant virksomheder og medfører enorme omkostninger. En del af vores mission som virksomhed er konstant at analysere de nyeste sårbarheder og hackertrends og -metoder for bedre at forstå, hvor den næste trussel kan komme fra.

Sikring af verden af i dag og i morgen
Vi startede med en simpel observation

Vi startede med en simpel observation

Flere og flere virksomheder investerer i og er afhængige af digitale aktiver. Det bliver stadig mere kompliceret og tidskrævende at holde sig ajour med alle teknologier. De fleste virksomheder på Danmark har simpelthen ikke ekspertisen internt eller tid og knowhow til at rekruttere de cybersikkerhedsressourcer, de har brug for. Vores mission hos Team Secure er enkel. Opdage, ansætte og fastholde de bedste cybersikkerhedstalenter. Dette giver vores kunder mulighed for at forblive fokuseret på deres kort- og langsigtede projektmål og ikke bekymre sig om sikkerhedstrusler.

Har du brug for hjælp med Gennemgang af sikkerhedskode?

Sikkerheden i din it-infrastruktur bør være din højeste prioritet. Tag kontakt med os.