Hvorfor udføre en Social engineering analyse med TeamSecure?

Vores mennesker er vigtige

Social engineering

Social engineering henviser til brugen af forskellige metoder til at manipulere personer til at udlevere fortrolige eller personlige oplysninger, som kan bruges til svigagtige formål. Angrebene er i høj grad baseret på menneskelig interaktion og indebærer ofte, at folk manipuleres til at bryde normale sikkerhedsprocedurer for at få adgang til systemer, netværk eller fysiske steder eller for at opnå økonomisk vinding. Hos Team Secure erkender vi, at medarbejdernes adfærd kan have stor indflydelse på informationssikkerheden i organisationer, og vi samarbejder med vores kunder om at tilbyde kurser og praksis til at styre informationssikkerhedskulturen ved hjælp af en femtrinstilgang: før-evaluering, strategisk planlægning, operationel planlægning, implementering og efter-evaluering.

Sikring af verden af i dag og i morgen

Mens andre blot bekymrer sig, sikrer vi verden af i dag og i morgen på Danmark og andre steder. Sikkerhedssårbarheder forstyrrer konstant virksomheder og medfører enorme omkostninger. En del af vores mission som virksomhed er konstant at analysere de nyeste sårbarheder og hackertrends og -metoder for bedre at forstå, hvor den næste trussel kan komme fra.

Sikring af verden af i dag og i morgen
Vi startede med en simpel observation

Vi startede med en simpel observation

Flere og flere virksomheder investerer i og er afhængige af digitale aktiver. Det bliver stadig mere kompliceret og tidskrævende at holde sig ajour med alle teknologier. De fleste virksomheder på Danmark har simpelthen ikke ekspertisen internt eller tid og knowhow til at rekruttere de cybersikkerhedsressourcer, de har brug for. Vores mission hos Team Secure er enkel. Opdage, ansætte og fastholde de bedste cybersikkerhedstalenter. Dette giver vores kunder mulighed for at forblive fokuseret på deres kort- og langsigtede projektmål og ikke bekymre sig om sikkerhedstrusler.

Har du brug for hjælp med Social engineering?

Sikkerheden i din it-infrastruktur bør være din højeste prioritet. Tag kontakt med os.