Hvorfor ansætte en DevOps-specialist med TeamSecure?

DevOps-specialist - staffing

DevOps-specialist

DevOps består af to dele, softwareudvikling (Dev) og it-drift (Ops). Målet med det er at forkorte systemudviklingslivscyklussen samt at levere høj softwarekvalitet. En DevOps-specialist er ansvarlig for at forvalte it-infrastrukturen i overensstemmelse med kravene til den understøttede softwarekode, der er dedikeret i et hybridt, flersidet miljø.

Da DevOps blev formateret ved at kombinere softwareudvikling og it-drift, kan en DevOps-specialist enten være en udvikler, der er gået over til drift, eller en systemadministrator, der er gået over til kodningsområdet. At være DevOps-specialist kræver forståelse for og erfaring med mindst to af følgende områder: Unix-operativsystemer, Python Scripting, MYSQL-database, Tomcat-applikationsservere. En merværdi for en DevOps-specialist er viden om test og implementering af automatiseringsrammer og værktøjer som JMeter-testsuites eller Serenity.

Stigende efterspørgsel efter DevOps-specialist på Danmark

Det globale kapløb om rekruttering af højtuddannede DevOps-specialist er blevet intensiveret og skaber mangel på markedet, især på Danmark. Hos Team Secure har vi specialiseret os i at identificere topmedarbejdere inden for cybersikkerhed og matche dem med de rette job. Vores personaleprofessionelle er i stand til at trække på en stor pulje af højt kvalificerede og erfarne DevOps-specialist kandidater, og på baggrund af vores erfaring inden for sikkerhedsområdet er vi i stand til at vurdere en potentiel kandidats færdigheder, kvalifikationer og erfaring for at levere en perfekt egnet kandidat til vores kunder.

Stigende efterspørgsel efter DevOps-specialist på Danmark
Hyr en DevOps-specialist - staffing

Vores mennesker er vigtige

En blomstrende virksomhed har brug for blomstrende medarbejdere. For os hos Team Secure betyder vores medarbejderes sundhed og velvære noget; vores medarbejdere bidrager ikke kun til væksten i vores organisation, men bruger samtidig deres færdigheder, viden og talenter til at opnå personlig tilfredsstillelse.

FAQ

Er der nogen forudgående rekrutterings- eller kontraktmæssige omkostninger, når man ansætter en DevOps-specialist med Team Secure?

Ja. Vi kræver et indledende depositum, som vil blive anvendt som et kredit på din første faktura, når du ansætter din DevOps-specialist. Hvis du beslutter dig for ikke at gå videre, vil dit depositum blive refunderet fuldt ud.

Hvordan kommer jeg i gang? Hvordan ansætter jeg min DevOps-specialist ressource?

Vi har gjort denne proces så enkel som muligt, alt du skal gøre er at gå til https://order.teamsecure.io, bare udfyld formularen, og en af vores eksperter vil skrive tilbage til dig inden for 24-48 timer for at få din konto oprettet. Så nemt er det!

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi arbejder primært med bankoverførsler og arbejder typisk i følgende valutaer : EUR, CHF, USD og GBP. For mindre beløb accepterer vi dog betalinger med alle større kreditkort.

Kan jeg DevOps-specialist arbejde fra vores virksomhedskontorer?

Ja. Udstationering af DevOps-specialist personalepå stedet DevOps-specialist er muligt efter anmodning. Alle Team Secure-medarbejdere har det sidste ord i forbindelse med flytning, da vores specialisters trivsel er en topprioritet for os.

Alle justeringer af leveomkostninger og flyttegebyrer overføres til kunden. Vi anbefaler denne form for arrangement for perioder på 3-6 måneder. Klienter, der ønsker langvarig flytning på stedet, anbefales at give Team Secure besked på forhånd, så vi kan ansætte specifikke DevOps-specialist kandidater, der søger flytning.

Hvorfor tillader I ikke at DevOps-specialist arbejde hjemmefra eller på afstand?

Da Team Secure er et sikkerhedsfirma, er vi kendt for at være strenge med hensyn til, at vores medarbejdere skal følge de interne protokoller og sikkerhedsretningslinjer, lige fra adgangskontrol til opbevaring af dokumenter og kode, der vedrører vores kunders intellektuelle ejendom (IP). Fjernarbejde og freelancearbejde er et godt koncept, men vores kunder, især Fortune 500-virksomheder og regeringer, er meget opsatte på at sikre, at deres intellektuelle ejendomsret DevOps-specialist beskyttes.

Hvor meget skal jeg budgettere for at ansætte en DevOps-specialist med Team Secure?

Vi startede Team Secure med et mål for øje: at tilbyde top cybersikkerhedstjenester til vores kunder og opbygge et fællesskab af cybersikkerhedsspecialister, uanset hvor de befinder sig. Vi rekrutterer og ansætter din DevOps-specialist direkte, på dine vegne. Vi betaler alle ansættelsesskatter og beskæftigelsesbidrag til staten. Problemfrit for dig. Intet kompliceret papirarbejde, intet administrativt bøvl for dig. Simpel økonomi kan man sige.

Der er stor efterspørgsel på markedet efter DevOps-specialist, og der er ikke nok DevOps-specialist til alle, og derfor er priserne høje i hele verden.

Hvem ejer de juridiske rettigheder til det værk, der er skabt af min DevOps-specialist?

Du, kunden! Vores team arbejder direkte for dig, og efter fuld betaling er alle IP-rettigheder, produkter og kode produceret af Team Secure din ejendom.

Hyr en DevOps-specialist

Sikkerheden i din it-infrastruktur bør være din højeste prioritet. Tag kontakt med os.